Rólunk

“Ha röviden össze kell foglaljam, mit is jelent nekünk ez a cég, azt gondolom elég, ha annyit mondok, hogy a Jenna Import Kft-t lányunk után neveztük el, textil márkánk pedig fiunk, Zein után kapta a Z. Textile nevet. Olyan vállalkozást építünk, amit a gyermekeink folytathatnak, amit a vásárlóink szeretnek és ami kifogástalan minőséget kínál.”

(Majidi Yasur)

Pakisztán kincsei a magyar asztalokra

Amikor 2017-ben megalapítottuk a Jenna Import Kft-t, akkor egy jól látható piaci rést akartunk betömni, minőségi, ízletes basmati rizst hoztunk az országba. Ma már 4 félét importálunk, különleges, érlelt fajta is kapható nálunk.

Aztán himalája étkezési sóval kezdtünk foglalkozni. Mivel mindenben törekszünk a maximumra, ezért állítottunk össze Pakisztánban egy egyedi gépet, ami tökéletesen tisztára szitálja, tisztítja az étkezési sót. A himalája só egyedülálló termék, kizárólag Pakisztánban bányásszák, ezért magától értetődő volt, hogy a himalája sótermékeket is el kell hoznunk Magyarországra.

A kifogástalan minőség garanciája

A következő lépés a bővülés útján a frottír volt. Ez Pakisztán első számú exportcikke, világszerte ismert és kedvelt az itt gyártott frottír és az ebből készült termékek. Az általunk forgalmazott darabok kifejezetten nekünk, a magyar vásárlók igényeinek megfelelően készülnek. A gyártást a cérna kiválasztásától, az alkalmazott technológia ellenőrzésén át, egészen a csomagolás megtervezéséig kézben tartjuk.

A pakisztáni textilgyárban a legújabb olasz és spanyol gyártmányú gépeket használják a gyártáshoz, de mi azt is tudjuk, hogy az emberi munkaerő épp annyira fontos, mint a gépi. Számunkra tehát nem volt kérdés, hogy kizárólag olyan gyárral dolgozunk együtt, amely rendelkezik BSCI tanúsítvánnyal. Ez igazolja, hogy a vállalkozás, amely nekünk gyárt betartja a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) által kidolgozott munkaügyi és munkaügyi biztonsági előírásokat. Mert igazán jó minőség, csak biztonságos környezetben, elégedett emberek keze alatt születik, legyen szó frottír törölközőinkről vagy pamut ágyneműinkről.

Bőrbarát textil

Csak a legjobb anyagból készülő, színtartó, puha, ugyanakkor tartós termékek kerülhetnek be boltunkba. Minden nálunk kapható textiláru megfelel az OEKO-TEX szabványnak. A Standard 100 by OEKO-TEX minősítés az elmúlt évtizedekben terjedt el és a világ legismertebb, környezetvédelmi tanúsító védjegyévé vált. Csak olyan termékek kapják meg a minősítést, amelyek semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, biztonságosak és bőrbarát tulajdonságokkal rendelkeznek.

Mi csak a legjobbal érjük be, így természetes, hogy az általunk gyártatott frottír és pamut alapanyagok elkészítése során minden szakasz megfelel a szigorú előírásoknak. Így bátran használjuk és ajánljuk vásárlóinknak.